×
Otsing

Uue õppeaasta suursugune avamine

29 september 2019
Uue õppeaasta suursugune avamine

Astri Keskuses toimus 29. septembril Tervisepäev, mille korraldajaks oli Tallinna Tervishoiu Kõrgkool ja kus aktiivselt osales ka Narva Haigla. Kõik Tervisepäeval osalejad said mõõta vererõhku ja veresuhkru ning kolesteerooli taset, samuti oli võimalus saada infot südame ja veresoonkonna haigustest ning nende vältimisest; õppida hambahügieeni pidamist. Üritusel üksikasjalikult räägiti sellest, mis peaks olema igas koduapteegis.

Täiskasvanud ja lapsed said SA Narva Haigla sisehaiguste osakonna vastutav õde Anastassia Gorškovalt kätehügieeniõpetust. Kohapeal sai käte puhtust kontrollida spetsiaalse lambiga.

Narva Haigla kiirabi töötajad Marina Ivanova, Galina Žurikova ja Valeri Kondartšuk aktiivselt õpetasid elustamise võtteid. Astri Keskuse sissepääsu ees seisis kiirabiauto, mille sisustusega ning Narva Haigla kiirabiosakonna töö eripäraga said tutvuda kõik soovijad.

Tervisepäeva korraldajad ja Narva Haigla kiirabi töötajad esitasid stseene sellest, kuidas ei tohi käituda juhul, kui inimesega juhtus õnnetus, ja muidugi õpetasid kuidas tegutseda inimese südametegevuse seiskumisel, kuidas kutsuda kohale kiirabi ja mida peab tegema siis kui abi tervishoiutöötajate näol on juba kohale jõudnud.

Narva Haigla tuletab meelde, et tervise eest peab hoolt kandma, regulaarselt pesema käsi, pidevalt hoolima suuhügieenist ning tegema läbi arstlikke läbivaatusi. Teie tervis on Teie käes! Olge terved!

Fotod: Ülevaade toimunud üritusest.


Saada meile oma teade

Tekkis probleem andmete edastamisega. Vead on esile tõstetud allpool.
Saada