×
Otsing

Selver andis haiglale üle narvalaste toetuse

3 veebruar 2016
Selver andis haiglale üle narvalaste toetuse

Selveri Narva kaupluste juhataja Irina Martsinkevitš andis 3.veebruaril SA Narva Haigla lasteosakonnaleüle heategevuskampaaniaga „Koos on kergem" narvalaste abiga kogutud annetuse 4575 eurole.

Juhataja sõnul on tegemist summa rekordkasvuga võrreldes teiste Eesti linnadega, mis näitab, et heategevus, mis on suunatud just kohaliku eesmärgi toetusele, leiab suuremat kõlapinda. „Samuti oleme väga tänulikud headele koostööpartneritele, kes toetussumma kogumisele õla alla on pannud," lisas ta.

Sümboolse tšeki võttis vastu Narva Haigla Haigla juhatuse liige dr Olev Silland, avaldades tänu nii Selverile kui selle klientidele, et kampaania on läbi aastate aset leidnud ning haiglas viibivaid lapsi toetatud. Tema sõnul peale rahalist panust kasvatavad sellised kampaaniad kodanikuühiskonda. “Väga meeldiv, et on Narvas inimesi, kes tunnevad rõõmu head tehes,” lisas ta.
Lastearst Reet Välja, kelle hoole all on ravil kõige väiksemad patsiendid, ütles, et seekordse toetuse eest plaanitakse soetada perfuusorid, mis tagavad veenisseseselt ravimi täpset doseerimist. Viimaste aastate Selveri kampaaniatega kogutud summade eest on Narva haigla soetanud lasteosakonnale soojendusmadratsid, kaalud, seadme vastsündinu kollatõve ravimiseks ja muud laste ravimiseks vajaliku.


Saada meile oma teade

Tekkis probleem andmete edastamisega. Vead on esile tõstetud allpool.
Saada