×
Otsing

SA Narva Haigla juhatuse liikme Ago Kõrgvee pöördumine

17 märts 2022
SA Narva Haigla juhatuse liikme Ago Kõrgvee pöördumine

Head kolleegid

Elame keerulisel ajal. Koroonakriisist veel taastumata maailma on tabanud uus kriis. Venemaa rünnak Ukraina vastu on kuritegu ning Putini algatatud sõda tuleb üheselt hukka mõista.

 

Toetame Ukrainat võitluses oma sõltumatuse eest. Oleme mõtetes ukrainlastega, nii nendega, kes võitlevad ennastsalgavalt Ukrainas kodumaa vabaduse ees, kui nendega, kes elavad Eestis ning on meie kogukonna liikmed, ning toetame neid igal võimalikul moel. Sõjapõgenikud jõuavad ka Narva haiglasse ning nendele teenust osutades peame olema abivalmis ning mõistvad. Kui sõjapõgenike hulgas on meedikuid, siis aitame neid integreeruda meie meditsiinisüsteemi.

Peame meeles pidama, et sõda on riikide, mitte rahvuste vahel. Paljud venelased, sealhulgas tuhanded meedikud, on sõja hukka mõistnud. On oluline, et meie siin Narva haiglas, kus mitmed rahvused koos töötavad, üksteisesse aupaklikult suhtume.  Meie, tervishoiuteenuse osutajatena, peame säilitama professionaalsuse ning viisakuse nii kolleegide kui patsientide ja nende lähedaste suhtes.  Me ei tohi alluda provokatsioonile.

Keeruline aeg jätkub veel pikalt. Selleks, et see aeg üle elada ning olla võimeline jätkuvalt pakkuma kvaliteetset meditsiiniabi, peame olema ühtsed ning üksteisega arvestavad, abivalmis ja toetavad.

Soovin teile kõikidele suurt südant ning tarkust teha õigeid otsuseid. Märgake abi vajavat kolleegi, sest vaid üheskoos suudame stressirohkel ajal hakkama saada.


Saada meile oma teade

Tekkis probleem andmete edastamisega. Vead on esile tõstetud allpool.
Saada