×
Otsing

Õendusabiosakonna vanemõde Galina Kuznetsova valiti Ida-Virumaa aasta koolitajaks

4 oktoober 2023

4. oktoobril täiskasvanud õppija nädala raames tunnustas Eesti Täiskasvanute Koolitajate Assotsiatsiooni Andras täiskasvanuhariduse tänuüritusel õendusabiosakonna vanemõde Galina Kuznetsovat maakonna aasta koolitajaks.

Galina Kuznetsova on Narva Haigla hospiitsi avamise eestvedaja. Tema pühendumus ja kümneaastane koostöö Norra kolleegidega on olnud oluline tegur selles protsessis. Galina külastas Norrat mitmel korral, õppides hooldust eakate, dementsete, palliatiivsete ja onkoloogiliste patsientide eest. Ta on omandanud väärtuslikke teadmisi ning jaganud neid pidevalt Narva Haigla kolleegidega. Tema koostöö Norra kolleegidega on võimaldanud kasutada rahvusvahelisi parimaid tavasid ning tõsta hooldustaseme kvaliteeti Narvas. Hospiitsi avamine on olnud oluline samm, pakkudes tervishoiuteenuseid ja toetust patsientidele, kellel on vaja palliatiivset hooldust.

Galina osales 2022. aastal Tervisearengu Instituudi koolitusel "Dementne patsient hoolekandeasutustes" ning pärast koolitust viis ta läbi koolituste sarja haigla õdedele ja hooldajatele, linna elanikele ning patsientide lähedastele. See koolituste sari võimaldas Galinal jagada oma teadmisi ja kogemusi dementsete patsientidega tegelemisel erinevate sihtrühmade vahel.

Galina koolituste tulemusena on õendusabiosakonna meeskond saanud professionaalse ettevalmistuse hospiitsi teenuste pakkumiseks.

Lisaks sellele on Galina kümme aastat järjest oktoobris korraldanud konverentsi, mis on pühendatud eakate inimeste päevale. Konverentsi eesmärk on tõsta teadlikkust eakate inimeste hooldusest, tervisest ja heaolust ning jagada uusimaid teadmisi ja parimaid praktikaid selles valdkonnas.

Galina teeb samuti olulist tööd, koostades erinevaid infolehti patsientide lähedaste jaoks. Need infolehed aitavad lähedastel olla paremini ettevalmistatud ja osutada oma lähedastele parimat võimalikku hooldust. See aitab kaasa patsientide elukvaliteedi parendamisele ja lähedastele vajaliku toetuse pakkumisele.

 


Saada meile oma teade

Tekkis probleem andmete edastamisega. Vead on esile tõstetud allpool.
Saada