×
Otsing

Narva haigla uuenemisplaanid saavad hoogu juurde

3 juuli 2023

Samuti peatuti meditsiinipersonali leidmise keerukusel Narva. Muuhulgas on kitsaskohaks kaasaegse elamispinna puudus. Minister Sikkut tunnustas jõupingutusi meditsiiniõdede ettevalmistamise alustamiseks Narvas. Sisseastumisdokumentide vastuvõtt Tartu Tervishoiukõrgkooli õppekohaga Narva on sel aastal lõppenud, 26 õppekohale kandideerib 149 inimest. "Huvi õdede õppe vastu Narvas on osutunud erakordselt suureks, ühele kohale kandideerib 5,7 inimest. Arvestades soovijate hulka võiks kaaluda õppekohtade arvu suurendamist", kommenteeris õdede konkurssi Narva haigla juhatuse liige Ago Kõrgvee.

 

“Rõõm on näha Narva Haigla hiljutisi arenguid – nii renoveeritud osakondi kui uusi teenuseid. Küll aga on palju veel teha ning selleks, et piirkonda rohkem spetsialiste tuua on vaja pakkuda ka kaasaegseid tingimusi ning töökeskkonda”, selgitas terviseminister Riina Sikkut.

 

 "Fondidest vahendite taotlemiseks Narva Haigla on esitanud sotsiaalministeeriumile funktsionaalse arengukava. Tõenäoliselt tuleb selles osas ministeeriumiga veel palju koostööd teha, aga kõik kulgeb plaanipäraselt", ütles Kõrgvee.

Haigla nõukogu esimehe, Narva linnapea Katri Raigi kinnitusel jälgib Narva haigla nõukogus kokku lepitud kokkuhoiupoliitikat ning haigla eelave on täie tervise juures, mis teeb optimistlikuks investeeringute kaasfinantseerimise osas. Oluline, et Narva haigla saab juba sel aastal isolatsioonipalatid, generaatorid igasse hoonesse ja keemiaravi lahustuskeskuse.  

 


Saada meile oma teade

Tekkis probleem andmete edastamisega. Vead on esile tõstetud allpool.
Saada