×
Otsing

Narva haigla nõukogu kuulutab välja juhatuse liikme konkursi

16 veebruar 2021

SA Narva Haigla nõukogu korraldab juhatuse liikme valimiseks konkursi.

Narva haigla nõukogu esimehe Katri Raigi sõnul on konkursi väljakuulutamise päevaks 18. veebruar ning avalduse esitamise tähtaeg 20 märts.

Juhatuse liikme värbamiseks kuulutatakse välja nii  avalik konkurss kui kaasatakse täiendavalt kandidaate läbi sihtotsingu, et jõuda Narva haigla juhi leidmisel parima võimaliku lahenduseni,“ selgitas nõukogu esimees Raik.  Kandidaadilt eeldame vähemalt 5-aastast kogemust oma valdkonnas eduka organisatsiooni juhtimisel. Kandideerimist toetab vähemalt magistrikraad ja meditsiiniline kõrgharidus. Edukalt kandidaadilt eeldame eesti, vene ja inglise keele valdamist.

Konkursi läbiviimiseks ja juhatuse liikme valimiseks leiab Narva haigla nõukogu endale lepingulise partneri personalispetsialistide hulgast, kellel on pikaajaline kogemus suurtele organisatsioonidele tippjuhtide värbamisel.

Tippjuhi valikuprotsessi raames kavandab nõukogu kohtumised haigla tööperega, et tutvustada valikuprotsessi ja nõukogu ootuseid uuele juhile.

Haigla nõukogu juhi Katri Raigi sõnul näeb nõukogu Narva haigla tulevikku suuremas integratsioonis Tartu Ülikooli kliinikumiga. Vastav visioonidokument on plaanis koostada juba selle aasta suveks.

Narva haigla uus nõukogu kinnitati Narva linnavalitsuse poolt 3. veebruaril. Selle liikmed on dr Ago Kõrgvee Tartu Ülikooli kliinikumist ning linnavolikogu liikmed Heli Adamovitš, Jekaterina Golubtsova ja Anton Pratkunas. Oma esimesel koosolekul valis haigla nõukogu oma esimeheks Narva linnapea Katri Raigi. Nõukogu koosseisu on kavas kaasata veel kaks meditsiinivaldkonna esindajat.

Täpsem info: Katri  Raik, 5153394 


Saada meile oma teade

Tekkis probleem andmete edastamisega. Vead on esile tõstetud allpool.
Saada