×
Otsing

Narva haigla kutsub koronaviiruse vastu vaktsineerima Moderna, Pfizer ja Janssen vaktsiiniga 8. - 9. mail

5 mai 2021

Narva haigla jätkab vaktsineerimist ja kutsub koronaviiruse vastu vaktsineerima Moderna, Pfizer ning Janssen  vaktsiinidega 8. Ja 9. mail  järgmisi rühmi:

  • Kõik 50-aastased ja vanemad inimesed ning sel aastal 50-aastaseks saavad inimesed
  • 18-aastased ja vanemad, kes kuuluvad riskirühma.                                                                                                                     Tähelepanu! Eesti valitsuse otsusega toimub kampaania 1 + 1 Ida-Virumaal!

See tähendab, et vaktsiini saab ka iga noorem ning riskirühma mitte kuuluv  (üks) inimene, kes toob ühe eaka  (70+) vaktsineerima.

 

Tähtis: nii 70-aastase ja vanema  inimesel kui ka temaga koos viibival nooremal inimesel  peab olema rahvastikuregistri andmetel elukoht Ida-Virumaal.

 

Nii et kui olete 18 - 50 aastat vana ja ei kuulu riskirühma, kuid elate Ida-Virumaal ning aitate Ida-Virumaal elavat  (sugulane, tuttav) 70-aastast ja vanemat inimest tulla vaktsineerimisele, on teil õigus saada vaktsiin koos vanema inimesega.

 

Tähtis: saatja ei pea end eelnevalt registreerima, kuid vanem inimene  peab vaktsineerimiseks eelnevalt registreerima!

 

Registreerida saab  läbi riikliku digiregistratuuri või helistades telefonil 3561144, 35 727 78, 35 727 79.

 

Kui te vajate abi digiregistratuuri kasutamisel, nõustavad teid vabatahtlikud. Abi küsimiseks helistage telefonil 6003 033, kõnesid võetakse vastu iga päev kella 10.00-14.00.

 

Narva Haigla vaktsineerimiskeskus asub aadressil Haigla 1, esimesel korrusel. Vaktsineerimine toimub ajavahemikus 8.00 -16.00.

 

 

 

 


Saada meile oma teade

Tekkis probleem andmete edastamisega. Vead on esile tõstetud allpool.
Saada