×
Otsing

Narva Haigla ei jäänud abita: palgati 31 töötajat

8 jaanuar 2021

Narva Haigla sisehaiguste kliiniku COVID-osakondadesse on tänaseks palgatud 31 töötajat.

Need on neli arst-residenti, üks õde, seitse abiõde, 15 hooldajat ja neli koristajat. Lisaks alustas lepingu alusel tööd nakkusarst.

„Osa saabunud töötajatest ei oska vene keelt, nad peavad töötama nende jaoks uues keskkonnas, kuid vaatamata raskustele ühinesid need spetsialistid, et meid aidata ning Narva Haigla arstide koormust leevendada, mille eest oleme väga tänulikud, "ütles Narva Haigla ülemarst Olev Silland.

Narva Haigla juhatuse liige Aleksei Jevgrafov rõhutab, et lisaks korralikele töötingimustele saab Narva Haigla pakkuda mitteresidendist töötajatele tasuta majutust.

„Rõõmustav on see, et uued töötajad on lisanud haigla tegevusele kindlust. Tänu uutele töötajatele pole Narva haigla COVID-osakonnas enam tunda arstide puudust. Endiselt püsib õendustöötajate puuduse probleem, kuid haigla tuleb toime siseressursside mobiliseerimise ja olemasoleva personali töö ümberkorraldamise abil. Kui COVID-19 esinemissageduse ja haiglaravi vajaduse osas järsku hüpet ei tule, siis saame ka edaspidi patsiente vastu võtta ja osutada neile täielikku meditsiinilist abi, ”ütles Aleksei Jevgrafov.

Praegu on Narva Haiglas ravil 31 COVID-19 haigusega patsienti.


Saada meile oma teade

Tekkis probleem andmete edastamisega. Vead on esile tõstetud allpool.
Saada