×
Otsing

Koroonakaitse kalkulaator

6 jaanuar 2022

Koroonakaitse kalkulaator annab vastuse Sinu vaktsineerimiskuuri staatuse, kehtiva tõendi ning järgmise vaktsineerimise soovitusliku kuupäeva kohta lähtuvalt vaktsineerimiskuuri läbimisest ja haigestumisest enne vaktsineerimiskuuri või selle ajal.Kalkulaator asub SIIN.

 

Koroonakaitse kalkulaator annab lihtsa ülevaate Sinu läbitud vaktsineerimiskuuri, tõendi kehtivuse ja järgmise vaktsineerimise soovitusliku kuupäeva kohta. Ühtlasi antakse soovitusi ka neile, kes ei ole veel vaktsineerima jõudnud. Kalkulaatori küsimustele vastamine on anonüümne.

Pärast oma senise vaktsineerimise või läbipõdemise andmete sisestamist saad vastuseks COVID-19 vaktsineerimise ja tõendite ülevaate. Kokkuvõtliku soovituse võid salvestada arvutisse, telefoni või välja printida, et Sul oleks mugav seda infot vajalikul hetkel meelde tuletada või oma lähedastega jagada.

Eriti hea abimees on koroonakaitse kalkulaator Sulle siis, kui

  • oled vaktsineeritud ja vajad infot, kui kaua Sinu vaktsineerimistõend kehtib ja millal on vaja teha tõhustusdoos
  • oled pärast vaktsineerimist haigestunud ja läbipõdemise tõendi kehtivus hakkab lõppema
  • oled alustanud vaktsineerimisega välisriigis ja soovid teada, millal saad vaktsineerimiskuuri lõpuni viia
  • soovid kontrollida vaktsineerimise ja tõendite seisu kellegi teise eest, selleks pead teadma andmeid nende senise vaktsineerituse või läbipõdemise kohta
  • oled tervishoiutöötaja ja vajad tuge vaktsineerimise dokumenteerimisel või infot patsiendi juhendamiseks vaktsineerimiskuuri kestel
  • oled vaktsineerimata ja soovid teada, millal peaksid vaktsineerima selleks, et saaksid reisile minekuks või mõne avaliku sündmuse külastamiseks vajaliku Euroopa Liidu digitaalse vaktsineerimistõendi
  • oled haigestunud enne vaktsineerimiskuuri ega tea, millal ja mitu doosi vaktsiini peaksid saama kaitse tõhustamiseks

Koroonakaitse kalkulaator on loodud kõigile vähemalt 12-aastastele inimestele oma vaktsineerimise staatusest ülevaate saamiseks. Vastused täienevad (sh laste ja COVID-19 haiguse läbipõdenute osas) vastavalt lisanduvale COVID-19 vaktsineerimise korralduslikule infole.

COVID-19 vastu vaktsineerimine aitab kaitsta Sind ja Sinu lähedasi, vähendada rasket haigestumist ja haiglasse sattumise riski.

 

Allikas: Vaktsineeri.ee

 


Saada meile oma teade

Tekkis probleem andmete edastamisega. Vead on esile tõstetud allpool.
Saada